Produse

 

Ultimele noutăți

Vă prezentăm noul model al maşinii de spălat automate

 Cu diferite cicluri de întreţinere a stofelor şi un ecran de control uşor de folosit, această maşină de spălat este  eficientă  şi atractivă. Iar designul său îi va permite să se adapteze oricărui spaţiu în care o veţi amplasa.

 

 555-1042

 Protecţie împotriva creşterilor de tensiune

 Deşi poate nu aţi observat, creşterile de tensiune determină uzura majoră a maşinilor de spălat obişnuite. Însă nu şi în cazul maşinii de spălat ALFA. Sistemul său electric este protejat de un sistem de control al tensiunii, care asigură funcţionarea în siguranţă, fiabilitatea şi durabilitatea pe termen lung, reglînd fluxul de electricitate care intră în maşina dvs. de spălat.

 

Sistem de blocare a afişajului pentru protecţia copiilor

 Funcţia de blocare a afişajului nu permite mînuţelor curioase să schimbe setările panoului de control, garantînd astfel că cei mici nu intervin accidental în ciclul de spălare. Cînd sistemul este activat, pe panoul afişajului apare o lumină indicatoare.

 

Mai multe programe de spălare

 Prin programele de spălare specifice ţesăturilor, cu mai multe opţiuni, ALFA continuă să exceleze în tehnologia inovatoare. Noua maşină de spălat, nu doar elimină munca „pe ghicite” de îngrijire a hainelor, ci se asigură că îmbrăcămintea îşi menţine permanent aspectul nou.

 

Consum redus de energie si apă

 Dotată cu senzori inteligenţi, maşina de spălat detectează cantitatea optimă de apă şi detergent in funcţie de programul selectat. Sistemul de recirculare a apei asigură distribuţia uniformă a apei, oferind în paralel şi o dizolvare totala a detergentului. Toate acestea cu un consum minim de apă şi energie.

 

 Create special pentru liniştea familiei dumneavoastră, această maşină de spălat vă va asigura încă o dată de calitatea şi completa dedicare a echipei ALFA pentru produsele create în concordanţă cu nevoile omului modern şi mereu în mişcare.