Создаите приятную атмосферу вез запахов на вашей кухне

  Hotele ALFA se adaptează perfect la cuptoare şi plite. Îmbinîndu-se cu toate stilurile şi din ce în ce mai inovatoare, hotele garantează o absorbţie perfectă şi sunt complet silemţioase. Noile sisteme de filtrare şi tehnologiile avansate măresc performanţa, reduc zgomotele şi facilitează cu mult întreţinerea hotei.

Combină puterea şi performanţa

Dacă într-o hotă căutaţi putere ridicată, atunci aţi găsit-o. Cu un motor foarte puternic, această hotă dispune de niveluri foarte ridicate ale randamentului de aspiraţie, astfel încât bucătăria dv. rămâne curată, fără aburi şi fum de la gătit.

H1

Integrare cu economie de spaţiu

Bucătăriile compacte necesită soluţii compacte. Datorită integrării inteligente, complete, această hotă telescopică reuşeşte să ofere puterea de aerisire de care aveţi nevoie, fără a compromite spaţiul limitat pe care îl aveţi la dispoziţie.

H2

Păstrează lucrurile curate

Aceste hote folosesc un filtru anti-grăsime de aluminiu, tip casetă. Acest filtru poate fi scos uşor din hotă şi este uşor de spălat. Rezultatul este o performanţă optimă a hotei şi o bucătărie curată.

filtru3

Estetică, materiale, finisaje perfecte, modelele ALFA conferă rafinament oricărui spaţiu de locuit.